Salla e Konferencave

Sky Hotel eshte nje hotel me baze biznesin I cili ofron 2 salla mbledhjeje/conference ne te cilat mund te organizoni takime biznesi si dhe evente te ndryshme.

Keto jane salla te pajisura me te gjitha mjetet e nevojshme.

 

SALLA E MBLEDHJEVE A

KAPACITETI: 18

SHERBIMET:

 

  • TABELE SHKRIMI

  • PROJEKTOR LCD

  • INTERNET VALOR OSE KABLLOR

  • TELEFON FIKS DHE PORTABEL

  • LASPA, LETER

  • KUFJE

Copyright © 2020 Sky Hotel - Rruga Ibrahim Rugova, 5, Tirana (Tiranë) - Albania
Website created with ericsoft