Salla e Konferencave

Sky Hotel eshte nje hotel me baze biznesin I cili ofron 2 salla mbledhjeje/conference ne te cilat mund te organizoni takime biznesi si dhe evente te ndryshme.

Keto jane salla te pajisura me te gjitha mjetet e nevojshme.

 

SALLA E MBLEDHJEVE A

KAPACITETI: 18

SHERBIMET:

 

 • TABELE SHKRIMI

 • PROJEKTOR LCD

 • INTERNET VALOR OSE KABLLOR

 • TELEFON FIKS DHE PORTABEL

 • LASPA, LETER

 • KUFJE

SALLA E MBLEDHJEVE B

KAPACITETI: 60

SHERBIMET:

 

 • TABELE

 • PROJEKTOR LCD

 • INTERNET VALOR OSE KABLLOR

 • TELEFON FIKS

 • LAPSA, LETER

 • KUFJE

Copyright © 2020 Sky Hotel - Rruga Ibrahim Rugova, 5, Tirana (Tiranë) - Albania
Website created with ericsoft